Pazartesi, Ağustos 29, 2005

Hocalar Grup Düzeninde Tartışıyor I - (Bütün Kızlar Toplandık)

Hocalar demek yenilik demek özgünlük demek. Göze alınamayanı göze almak, bunu yaparken geniş kitlelerin çıkarını hep birincil amaç edinmek demek.

Bu anlayışla yola çıktık. Çok düşündük, olur mu olmaz mı diye kafa yorduk. Kalkıştığımız işin bazı taşları yerinden oynatacağını biliyorduk. Ama bizden başka kimseye zarar vermeyecek bir yöntem aradık. Uykusuz kaldık, sinirlerimiz boşandı. Eşimiz dostumuzla bozuştuk. Ama davamızın öyle kolay yenilir yutulur lokma olmadığı daha en başından belliydi.

Yılmadık. Yıldızsız dolunay bir gecede toplandık. Er meydanında hissettik kendimizi.

Bir büyük düşünürün dediği gibi "İnsanların toplumsal ilişkilere girmesindeki asıl neden cinsellik dürtüsüdür", bizim de çıkış noktamız bu oldu. Eğer bazı toplumsal konularda fikir yürüteceksek, zihnen ve bedenen bu gerçeği yaşamalı kabuk kabuk olmuş sorunları soymalı tek gerçeğe o biricik doğruya ulaşmak icin çabalamalıydık.

Üşenmedik soyunduk. Çıplaklık önemliydi. Hem fiziksek hem zihinsel anlamda soyunduk. Bütün bildiklerimizi bize doğru diye öğretilenleri bir yatağa koyduk. Sonra anadan uryan çevirdik yatağın etrafını. Bir yatağa baktık bir de birbirimize. Zihinsel olarak ihtiyaçlarımız yatağın üzerinde idi. Ama gelin görün ki bedensel olarak sadece soyunmak yetmemişti. Üşenmedik utancımızı önemsemedik, içimize attık, tamamen bilimsel kaygılar ile bu davaya inanmış havva kızlarını da beyaz çarşaflarla bezenmiş kavgamızın yatağına gönderdik.

Artık hazırdık.

Hiç yorum yok: